Výrobky
Jak dojet i s promilemi?

Jak dojet i s promilemi?


Každý motorista by se měl před tím, než se napije, přinejmenším na chvilku zamyslet a zvážit, zda si to může v dané chvíli skutečně dovolit. Protože jakmile se jednou napije, je pozdě bycha honit a za volantem už nemá až do úplného vystřízlivění co pohledávat. To, co dotyčný vypije, už se nedá stejně snadno odpít.
Ovšem co když se tento ocitne se svým vozidlem kdesi mimo domov a zamyslet se zapomene? Případně je náhle zaskočen povinností někam odjet, a to až ve chvíli, kdy už je pod vlivem? Může se to stát, a to dost možná každému.ruch na ulici
Co pak? Odpověď je zdánlivě jednoduchá. Dotyčný za volant nesmí. A šmytec.
Jenže co když skutečně musí odjet, a to i se svým autem? Co když je potřeba, aby byl on i jeho vůz tehdy a tehdy tam a tam, promile nepromile? Důvodů se v podobném případě může najít celá hromada.
Je-li tomu tak, je – alespoň v naší metropoli – nejrozumnějším řešením vsadit na odvoz auta taxi. Tedy na službu, jež nabízí svým zákazníkům odvoz jejich vlastními vozy právě v podobných situacích.
Zájemci o tuto pomoc stačí vlastně jenom vytočit příslušné telefonní číslo a domluvit se na odvozu a zdánlivě neřešitelný problém je rázem vyřešen. Přijedou pro něj hned dva řidiči, z nichž jeden přestoupí z firemního vozidla do vozu zákazníkova a odveze ho na místo určení, zatímco druhý je následuje, aby v cíli svého kolegu opět naložil a odvezl zpět do firmy.taxi na ulici
Každý se tak může dostat svým vozem až tam, kam se dostat potřebuje. A bez ohledu na množství alkoholu v krvi se to obejde bez jakéhokoliv porušování zákonů a bez jakýchkoliv rizik. Protože zmínění šoféři jsou profesionálové a dojedou kamkoliv, čímkoliv a s kýmkoliv spolehlivě.
A spokojen může být nejen zákazník, ale vlastně i leckdo z nezúčastněných lidí. Kterým tak nehrozí, že by se mohli opilci za volantem náhodou připlést do cesty a doplatit na to.